About

Waar gaat dit blog over?
Het is me opgevallen dat de meeste mensen niet meer van Londen zien dan de meest voor de hand liggende toeristenattracties en het leek me een goed idee om te laten zien dat er meer, veel meer, te bekijken is in Londen. Zoals je uit de titel begrepen zult hebben gaat dit blog over allerlei bezienswaardigheden die je al wandelende tegen kunt komen in de stad en waar je meer over wilt weten. Het gaat dus niet over het reuzenrad, de London Eye, niet over de Tower of London, en niet over Madame Tussaud – hoewel dat ook leuke attracties zijn – maar het gaat in dit blog over de kleine dingen die Londen tot een fascinerende stad maken. Ben je geïnteresseerd in winkels uit voorbije dagen, kijk dan eens op mijn andere blog London Street Views.

Wie ben ik?
Een gepensioneerde arts die in Londen woont, maar die geboren is in Brugge in 1568 (ja, dat is correct, 1568), maar die toen hij nog jong was met zijn familie verhuisde naar Leiden waar ik de medicijnenstudie afgerond heb. Ik heb ook enige tijd in Rusland doorgebracht als lijfarts van de tsaar, maar woon nu al weer vele jaren in Londen. In 1599, ben ik getrouwd met Sarah Oeils en 3 van onze kinderen zijn volwassen geworden: Baldwin junior, Jeremy en Elisabeth. Als je meer wilt weten over mij en mijn vrienden, kijk dan op www.facebook.com/baldwin.hamey. En als je dit niet gelooft en denkt dat de naam Baldwin Hamey een schuilnaam, een alias of een pseudoniem is, dan zou je wel eens gelijk kunnen hebben. maar ondanks deze onschuldige dekmantel, hoop ik dat je het blog toch interessant vindt.

Foto’s
De meeste foto’s zijn door mij gemaakt met een klein digitaal cameraatje, dus verwacht geen fotografische hoogstandjes. Het gaat me er maar om dat je enig idee krijgt waar ik over schrijf. Is de foto niet door mij genomen, dan staat er altijd bij wat de bron is.

Copyright
Dit blog mag geciteerd en gebruikt worden (uiteraard wel graag met bronvermelding) voor niet-commerciële doeleinden. Ieder hergebruik met een commercieel doel is niet toegestaan. Voor degene die bekend zijn met Creative Commons, hieronder het relevante icoontje.
CClicence

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s